Õpiränne Prantsusmaal: "Kui sa kavatsed minna õpirändesse kenasse kohta nimega Nice siis loe natuke mida prantsuse filosoof Baudrillard kirjutab"

Coachiv mentorlus on Tartu Kunstikooli igapäevane õpetamise viis ning tasapisi viivad kõik meie töötajad end selle meetodiga kurssi. Õpetaja Rauno käis mais õpirändes Prantsusmaal Europassi Teachers Academy kursusel "Life Coaching for Teachers. Happy teacher, happy student" ning sai naastes kinnitada, et ka tema teab nüüd coachimisest nii mõndagi.

Prantsusmaa juures meeldis Raunole eriti läbipaistev ja sinine Vahemeri. Peale koolituspäevi veetiski ta aega muuseume külastades ja rannas ning võõrast linna avastades.

Küll on aga Raunol peale reisi teistele rändajatele ka soovitusi jagada: "Kui sa kavatsed minna õpirändesse kenasse kohta nimega Nice siis loe natuke mida prantsuse filosoof Baudrillard kirjutab simulatsioonidest ja simulaakrumitest. Sest mina kogesin seda Prantsuse Riviera osa kui simulaakrumit. Ja teine antropoloogiline termin mis seda paika kirjeldab on mitte-koht. Marc Auge mõtles selle kontsepti välja..."





Kommentaarid